Вторгнення Вторжение

Вторгнення
Оригінальна назва: Вторжение
Країна: Росія
Жанр: 2019
Режисер: Федір Бондарчук
В ролях: Ірина Старшенбаум, Ріналь Мухаметов, Олександр Петров, Юрій Борисов, Сергій Гармаш, Олег Меньшиков, Данило Кользенов, Сергій Троєв, Ігор Костерін
Прем'єра в Україні: 01.01.2020
Світова прем'єра: 01.01.2020
Сюжет Вторгнення
Падіння інопланетного об'єкта розділило життя на «до» і «після». Звичайна дівчина з московського Чертаново - Юлія Лебедєва - змушена змиритися з роллю піддослідного кролика в лабораторії, адже вона єдина була в контакті з прибульцем.



Вчені та військові розбирають на атоми її почуття, емоції і переживання, намагаючись розгадати природу зростаючої в ній сили. Але найстрашніше, що її надприродні здібності хвилюють не тільки землян. Над планетою в буквальному сенсі нависла загроза вторгнення. І перемогти в прийдешньому зіткненні можна тільки одним способом: знайти в собі сили залишитися людьми. Коли кожен заради загального порятунку повинен зробити вибір, від якого залежить життя і доля мільйонів, - чи зможуть любов, вірність і милосердя стати сильніше безжальної сили і інопланетних технологій?
[trailer] Вторгнення дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №2 Плеєр №4
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно