Флеш The Flash

Флеш
Оригінальна назва: The Flash
Країна: США
Жанр: 2023
Режисер: Андрес Мускетті
В ролях: Езра Міллер, Майкл Кітон, Саша Калле, Майкл Шеннон, Бен Аффлек, Рон Лівінґстон, Марібель Верду, Кірсі Клемонс, Антьє Троє, Темуера Моррісон
Прем'єра в Україні: 15.06.2023
Світова прем'єра: 15.06.2023
Сюжет Флеш
Баррі Аллен застосовує свої надздібності для подорожі в минуле, щоб врятувати свою сімʼю і змінити перебіг подій. Проте герой ненароком змінює майбутнє та опиняється у пастці інакшої реальності. Дійсність цього світу виявляється не надто приємною: повертається генерал Зод, який погрожує усе знищити, а супергероїв, до яких можна було б звернутися по допомогу, не існує. Баррі має єдиний шанс – вмовити зовсім іншого Бетмена повернутися з відставки і визволити одного ув'язненого криптоніанця... хоча й не того, кого він розшукує. Щоб врятувати світ і жити у майбутньому, яке знає Баррі, йому потрібно влаштувати гонитву за своє життя. Але чи буде достатньо цієї жертви, щоб повернути все на свої місця?
[trailer] Флеш дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №2 Плеєр №4
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно