Аеронавти The Aeronauts

Аеронавти
Оригінальна назва: The Aeronauts
Країна: Великобританія
Жанр: 2019
Режисер: Том Харпер
В ролях: Едді Редмейн, Фелісіті Джонс, Гімеш Патель, Енн Рейд, Тім МакІннерні, Фібі Фокс, Том Кортні, Венсан Перес, Каміль Лемежевський
Прем'єра в Україні: 05.12.2019
Світова прем'єра: 08.09.2019
Сюжет Аеронавти
Надворі 1862 рік. Час, коли у жінок не було багато прав, а наука більше висміювала мрійників, ніж допомагала їм. У метеоролога-новачка Джеймса Глейшера є одна геніальна думка про те, як можна передбачати погодні умови. Це відкриття може допомогти кожній людині на нашій планеті – тільки ось наукові товариства вважають це маячнею, а не справжньою наукою. Єдиний спосіб для Джеймса довести свою теорію – піднятися на до цього недосяжну висоту на повітряній кулі. Сам він цього зробити не може, але разом ыз відважною і навіть відчайдушною пілотессою Амелією Врен це цілком реально. У когось мета – зробити наукове відкриття, а хтось хоче увійти в історію рекордом, але цю пригоду вони зможуть пройти тільки разом.
[trailer] Аеронавти дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №2 Плеєр №3 Плеєр №4
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно