Острів везіння / Остров везения (2013)

Острів везіння / Остров везения (2013)
Жанр: 2013
Прем'єра в Україні: 5 грудня 2013
Світова прем'єра: 5 грудня 2013
Сюжет Острів везіння / Остров везения (2013)
Оригінальна назва: Остров везения
Рік випуску: 2013
Країна: Росія
Жанр: комедія
Бюджет: $2 000 000
Тривалість: ... хв
Режисер: Кирил Козлов
Актори: Роман Юнусов, Світлана Ходченкова, Анна Хилькевич
[trailer] Острів везіння / Остров везения (2013) дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №3
Тихоокеанський лайнер. Напівоголені красуні, які беруть участь у конкурсі краси. Шампанське і блакитний океан... Про таке колишня зірка телебачення, а нині ведучий дешевих весіль, навіть і не мріяв. Однак круїз мрії несподівано урветься ланцюгом неймовірних подій. І наш герой виявиться на безлюдному острові, в оточенні трьох фіналісток конкурсу - принципової стерви, панікерши і класичної блондинки.
Що робити? Адже втративши можливість виграти жадану корону, дівчата його напевно порвуть на шматочки... Значить треба продовжувати конкурс! Зробивши вигляд, що так задумано, Роман починає виставу. Він переконує дівиць, що на острові понатикані приховані камери і мікрофони, шоу виводиться в ефір одного з головних каналів, і вся країна тепер стежить за фіналом конкурсу краси! І всього то потрібно - пройти пару випробувань під прицілом он того найближчого кокоса... тобто камери. І поки дівчата включилися в змагання, наш герой шукає шлях порятунку з острова...
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно