Холодна помста Cold Pursuit

Холодна помста
Оригінальна назва: Cold Pursuit
Країна: Великобританія
Жанр: 2019
Режисер: Ганс Петтер Муланд
В ролях: Ліам Нісон, Том Бейтмен, Еммі Россам, Лора Дерн, Рауль Макс Трухільо, Доменік Ломбардоцці, Джон Доумен, Емілі Меддісон, Бен Холлінгсворт
Прем'єра в Україні: 07.02.2019
Світова прем'єра: 07.02.2019
Сюжет Холодна помста
Нельс Косман – це звичайний чоловік, який дуже любить свою сім'ю. Живе він у невеликому сніжному містечку. Уся округа знає цього непримітного чоловіка та поважає. Містер Косман робить дуже багато користі суспільству – він чистить дороги до цивілізації. І цей скромний чоловік зовсім недавно став Громадянином року. Місто може ним пишається. А ось за що місту має бути соромно – це за наркоторгівлю, яка процвітає. Син містера Космана загинув через те, що вплутався не в ту компанію. Роздавлений горем батько зрозумів, що наркоторгівлю в місті треба зупинити. Тільки ось методи він вибрав не дуже-то мирні: по одному знищує дилерів, намагаючись дістатися до ватажка банди Вікінга. Тихі люди завжди найнебезпечніші.
[trailer] Холодна помста дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №3
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно