Король Лев The Lion King

Король Лев
Оригінальна назва: The Lion King
Країна: США
Жанр: 2019
Режисер: Джон Фавро
В ролях: Дональд Ґловер, Сет Роген, Біллі Айкнер, Елфрі Вудард, Чіветель Еджифор, Кіґан-Майкл Кі, Ерік Андре, Шагаді Райт Джозеф
Прем'єра в Україні: 18.07.2019
Світова прем'єра: 17.07.2019
Сюжет Король Лев
Безмежна африканська савана зберігає в собі тисячі різних видів тварин: антилопи, мавпи, змії, сурикати, гієни і, звичайно ж, царі звірів – леви. Маленьке левеня Сімба зовсім недавно з'явився на світ. Він пізнає цей світ і дивиться на свого батька, справжнього вождя Муфасу, як на приклад для наслідування. Колись і малюкові доведеться зайняти місце короля савани. На жаль, не всі дуже раді народженню Сімби. Брат Муфаси, якого звуть Шрам, давно мріє про трон, і левеня явно цим планам завадить. Підступний Шрам зробить так, що Муфаса помре, а Сімба на довгі роки зникне з савани. На щастя, маленьке левеня візьме під опіку колоритна парочка, яка його й виростить. Вже дорослий Сімба повернеться, щоб забрати те, що по праву його.
[trailer] Король Лев дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №3
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно