М'ята Peppermint

М'ята
Оригінальна назва: Peppermint
Країна: США
Жанр: 2018
Режисер: П'єр Морель
В ролях: Дженніфер Ґарнер, Джон Ґаллагер мол., Енні Ілонзе, Хуан Пабло Раба, Майкл Мослі, Джон Ортіц, Кріс Дж. Джонсон, Ренді Ґонзалез, Крістофер М. Кампос, Тайсон Ріттер
Прем'єра в Україні: 06.09.2018
Світова прем'єра: 06.09.2018
Сюжет М'ята
Що буде, якщо у людини забрати все, чим вона дорожила? Їй нема чого буде втрачати. Молода мати та дружина Райлі Норз саме з таких. Зовсім недавно у неї був люблячий чоловік і прекрасна дочка. Але вулична перестрілка забрала у Райлі обох дорогих людей. Вижила тільки жінка, метою якої стало добитися справедливості. Їй довелося зіткнутися на цьому шляху із брудними поліцейськими, корумпованими юристами і несправедливими суддями – в загальному, усе стоїть проти звершення справжнього правосуддя. Не витримавши такого, Райлі вирішила виїхати з міста на кілька років... Дівчина тренувалася і тепер стала машиною для вбивств. У неї буде своє правосуддя, яке неможливо підкупити нічим.
[trailer] М'ята дивитись онлайн
Плеєр №1 Плеєр №3
Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно