На межі майбутнього / Edge of Tomorrow

На межі майбутнього / Edge of Tomorrow
Жанр: 2014
Прем'єра в Україні: 29 травня 2014
Світова прем'єра: 28 травня 2014
Сюжет На межі майбутнього / Edge of Tomorrow
Оригінальна назва: Edge of Tomorrow
Рік випуску: 2014
Країна: США
Жанр: бойовик / фантастика
Бюджет:
Тривалість: 113 хв
Режисер: Даг Лайман
Актори: Том Круз, Емілі Блант, Білл Пекстон
[trailer] На межі майбутнього / Edge of Tomorrow дивитись онлайн
Плеєр №1
Історія розгортається в недалекому майбутньому, коли схожа на рій раса інопланетян, названих міміками, здійснює безжалісний напад на Землю, стерши в пил великі міста і знищивши мільйони життів. Армії Землі об'єднають сили, щоб вступити в останній бій з ордами інопланетян, знаючи, що другого шансу у них не буде.

Підполковник Білл Кейдж - жодного разу не був на полі битви, поки його не кинули в саму гущу бою непідготовленого і погано спорядженого, фактично прирікаючи на смерть. Через лічені хвилини Кейджа вбивають, але він захоплює з собою і життя прибульця. І трапляється неможливе - він прокидається живим на початку того ж пекельного дня, і змушений боротися і вмирати... знову і знову. Прямий фізичний контакт з прибульцем замкнув часову петлю, і тепер Кейдж знову і знову йде в той же бій.

Але з кожним поверненням Кейдж стає жорстокішим і розумним в битві з міміками, борючись пліч-о-пліч з бійцем спецназу Ритою Вратаскі, що знищила більше міміків, ніж хто інший на Землі. Рита і Кейдж раз за разом дають бій прибульцям, і кожний повторюваний бій наближає їх до розгадки того, як убити інопланетних загарбників і врятувати планету.

[trailer] На межі майбутнього / Грань будущего / Edge of Tomorrow (2014) дивитись онлайн

Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно