[trailer] Транс (2013)

[trailer] Транс (2013)
Жанр: 2013
Сюжет [trailer] Транс (2013)
Оригінальна назва: Trance
Рік випуску: 2013
Країна: Великобританія
Жанр: триллер, драма, кримінал
Режисер: Денні Бойл
Актори: Джеймс МакЕвой, Венсан Кассель, Розаріо Доусон, Таппенс Мідлтон, Лі Ніколас Харріс, Денні Сапані, Вахаб Ахмед Шейх
[trailer] [trailer] Транс (2013) дивитись онлайн
Плеєр №1
Оригінальна назва: Trance
Рік випуску: 2013
Країна: Великобританія
Жанр: триллер, драма, кримінал
Бюджет:
Тривалість: 101 хв
Режисер: Денні Бойл
Актори: Джеймс МакЕвой, Венсан Кассель, Розаріо Доусон, Таппенс Мідлтон, Лі Ніколас Харріс, Денні Сапані, Вахаб Ахмед Шейх, Бен Кура, Хамза Джитуа, Сем Крід

Прем’єра (в Україні): 04.04.2013
Прем’єра (у світі): 27.03.2013


Аукціонер Саймон не в силах протистояти спокусі - вступає в змову з бандою грабіжників і організовує викрадення унікального лота вартістю в мільйони доларів. Проте наліт закінчується не зовсім так, як він припускав спочатку. Аукціонера оглушають ударом тупого предмета по голові, в результаті якого він втрачає які б то не було згадки про те, що сталося.
Зрозуміло, він також забуває, куди сховав цінну картину. Тортурами домогтися відповіді від нічого не розуміючого Саймона не вдається. Тоді ватажок банди вирішує найняти психотерапевта, щоб вона змогла вивудити цінну інформацію з пошкодженого мозку заручника. У міру того, як дівчина пробивається крізь нейронний захист, ставки ростуть як на дріжджах. Межі між пристрастю і жорстокістю, реальністю та вигадкою тьмяніють і зовсім готові випаруватися. В остаточному підсумку стає не ясно - хто ж у кого в заручниках?

[trailer] Транс / Trance (2013) дивитись онлайн

Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно