[trailer] Метро

[trailer] Метро
Жанр: 2013
Сюжет [trailer] Метро
Оригінальна назва: Метро
Рік випуску: 2013
Країна: Росія
Жанр: трилер , драма
Бюджет: 9 млн. дол. США
Режисер: Антон Мегердичев
Актори: Сергій Пускепаліс, Анатолій Білий, Світлана Ходченкова
[trailer] [trailer] Метро дивитись онлайн
Плеєр №1
Оригінальна назва: Метро
Рік випуску: 2013
Країна: Росія
Жанр: трилер , драма
Бюджет: 9 млн. дол. США
Тривалість: - хв.
Режисер: Антон Мегердичев
Актори: Сергій Пускепаліс, Анатолій Білий, Світлана Ходченкова, Анфіса Вістінгаузен, Катерина Шпіца, Олексій Бардуков, Станіслав Дужников, Олена Панова, Іван Макаревич, Олександр Фісенко

Прем’єра (в Україні): 24.01.2013
Прем’єра (у світі): 24.01.2013


Будівництво нових будівель, що широко розгорнулося в центрі Москви, призводить до того, що в одному з тунелів метро між двома станціями виникає тріщина. Ніхто собі і уявити не міг, що в результаті порушення герметичності перекриття в тунель хлине вода з Москва-ріки, і сотні пасажирів потяга опиняться під владою потопу, що насувається. Скажений потік води загрожує не тільки обваленням тунелів метро, ​​але і руйнуванням всього міста. 
Серед людей, що потрапили в біду, - лікар міської лікарні Андрій Гарін і його дочка Ксюша. Гарін бореться з катастрофою, намагаючись врятувати пасажирів, що залишилися живими, у тому числі і ... коханця своєї дружини. Гаріну доведеться побороти образу, гнів і страх. Він повинен вижити, щоб повернути свою любов, родину ... своє колишнє щасливе життя.

[trailer] Метро дивитись онлайн

Коментарів (0)
Помилка!
Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі. Авторизуйтесь на сайті під своїм логіном чи через соц. мережі, або пройдіть короткий процес реєстрації.
Увага!
До даного посту ще ніхто не залишив коментарів, ви можете першим прокоментувати.
Дивись в кіно